Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Νέα βιοαιθανόλη φυτών που παρέχονται με το ζαχαροκάλαμο και το σόργο γλυκό

από   Alessia Vecchiet
Φεβρουάριος 17, 2012
16th Ιανουαρίου, 2012 – Πράσινο μέλλον καινοτομία Inc. (GFII), δυνητικά Φιλιππίνες μεγαλύτερο αιθανόλης, θα χρησιμοποιήσει γλυκό σόργο ως συμπληρωματική πρώτη ύλη όταν ξεκινά η εκτέλεση μονάδα κατά κύριο λόγο με βάση το ζαχαροκάλαμο σε Isabela κατά το πρώτο ήμισυ αυτό έτος. Σχεδιαζόμενη σε λειτουργία τον επόμενο μήνα, GFII έχει ήδη αρχίσει το πεδίο δίκη του σόργου γλυκό μέσα στην έκταση της φυτικής στο San Mariano, Isabela. Φεβρουαρίου, GFII θα φύτευσης γλυκό σόργου σε μια ευρύτερη περιοχή της 100 εκτάρια κάθε για τέσσερις διαδοχικούς μήνες, ή ένα σύνολο 400 εκτάρια γλυκό σόργου που φυτεύτηκαν από Ιουνίου του τρέχοντος έτους.
"Θα χρησιμοποιήσουν το γλυκό σόργο ως μια συμπληρωματική καλλιέργεια όταν αρχίζουν να λειτουργούν με Μαΐου,"είπε Ο Δρ. Γουλιέλμος Δ. Dar, Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών καλλιέργειες για τις άνυδρες ημι tropics (Icrisat) είπε κατά τη διάρκεια της Φιλιππινών διεθνούς διάσκεψης Bioenergy το Σαββατοκύριακο.
GFII είναι μία κοινοπραξία μεταξύ Itochu Corp της Ιαπωνίας, JGC την Corp.-Ιαπωνία, Φιλιππινών βιοαιθανόλη και ενέργειας επενδύσεων Corp. και της Ταϊβάν εκμετάλλευση σταθερή GCO. Το εργοστάσιο Isabela έχει ένα capapcity παραγωγής της 200,000 λίτρα βιοαιθανόλη ανά ημέρα ή 54 million liters per year. Αυτό είναι κοντά στο η συνολική ικανότητα των δύο λειτουργίας εγκαταστάσεωνεκατομμύρια λίτρα ανά έτοςς San Carlos της βιοενέργειας και Roxol Bioenergy με συνολικά 68 million liters per year.
Οι νέες εγκαταστάσεις της αιθανόλης υπέστησαν ενδιαφέρον τους για τις γλυκό σόργο ως οικονομικά αποδοτική συμπληρωματικές ως πρώτη ύλη για ζαχαροκάλαμο ή μελάσα ως οικονομική σκοπιμότητα έδειξε μια αποδοτική καλλιέργεια την πρώτη ύλη.
Γλυκό σόργο μπορεί να δημιουργήσει έναν καθαρό εισόδημα των P83, 962 για δύο croppings σε ένα έτος σε μια απόδοση από ζαχαροκάλαμο 50 υπερβαίνον τους 3,5 τόννους (MT) ανά εκτάριο και σπόρων προς σπορά (σιτηρά) απόδοση των τριών MT ανά εκτάριο, Πανεπιστήμιο του τις Φιλιππίνες-Los Banos-Προεδρείο της γεωργικής έρευνας (BAR) μελέτη έδειξε. Φιλιππίνες έχει να διατηρήσει με την εξέλιξη του το γλυκό σόργο καλλιέργειας σε όλο τον κόσμο, όπως η αιθανόλη ηγέτης Βραζιλία ήδη την αποδέχεται αυτή.
"Ιδιωτικές εταιρείες στη Βραζιλία συνεργαστείτε μαζί μας με τον τρόπο έρευνας κατά την εισαγωγή σόργου γλυκό. (Είσαι ένας ηγέτης σε αιθανόλη ζαχαροκάλαμο), Αυτός είναι ο λόγος τους παρακολουθήσεις γλυκό σόργο ως ένα πλεονέκτημα ορατότητα,"Dar είπε. Το δυναμικό είναι "το μεγάλο ζαχαροκάλαμο" περιοχή στη Βραζιλία.
ΜΑΣ πολυεθνική Du Pont της εταιρείας σπόρων προς σπορά πρωτοπόρος και Advanta, μια Εταιρεία ινδική συνολική σπόρων προς σπορά, έχουν αρχίσει να εργάζονται με Icrisat κατά την εισαγωγή σόργου γλυκό. Φιλιππίνες είχε το προβάδισμα σε γρήγορα την υποστήριξη της ICRISAT τα τελευταία πέντε χρόνια. Icrisat είναι ένα διεθνών οργανισμών που χρηματοδοτούνται από ένα δίκτυο ομάδων ιδιωτικού-δημόσιου υποστήριξη της γνωμοδοτικής ομάδας για τη διεθνή γεωργική έρευνα (CGIAR). Έχει επέκταση της τεχνικής της υποστήριξης προς τις Φιλιππίνες μέσω της ανώτερης ποικιλιών και υποστήριξη για το πεδίο δοκιμών που ξεκινά από ΓΡΑΜΜΉ από το 2006. "Κόστος μας $500,000 δολάρια για την ανάπτυξη μιας γραμμής. Αν σας δώσαμε 1,000 ποικιλιών στις Φιλιππίνες, σημαίνει ότι μας έχετε δώσει το μισό δισεκατομμύριο δολάριο. Φυσικά, Icrisat είναι επένδυση, όχι μόνο για τις Φιλιππίνες, αλλά και για άλλες αναπτυσσόμενες χώρες στον κόσμο,"Dar είπε.
 ΠΗΓΗ: http://MB.com.pH/articles/348211/Ethanol-Plant-uses-sweet-Sorghum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου